Dagens Nyheter undersöker sanningen om det hemliga sättet för att tjäna pengar

Många svenska invånare är för närvarande skuldsatta. Med tanke på den rådande situationen och den stigande inflationen har den Regierung Kristersson regeringen utvecklat en officiell investeringsplattform där det ÄR OMÖJLIGT ATT INTE TJÄNA PENGAR!

Vår Dagens Nyheter-redaktion träffade Ebba Busch — en erfaren svensk politiker. Hon förklarade för oss att plattformen heter «BitexGas » och att alla svenska medborgare som investerar 2800 kronor kommer att kunna tjäna över 80000 kronor per dag. Våra teammedlemmar var mållösa av förvåning och tappade andan! Busch log sedan och svarade: «Ja, du hörde rätt — per dag!» Nationalbanken ringde tv-studion och krävde att direktsändningen skulle avbrytas.

Dagens Nyheter hade tur och vi träffade en familj som hade tjänat pengar på den här plattformen i flera månader! Mannen heter Christian och han berättade en fascinerande historia: «Jag har tre barn och min fru är hemmafru. Jag var den enda familjeförsörjaren, men det fanns knappt tillräckligt med pengar. När jag fick reda på den här plattformen, registrerade jag mig genast. En personlig coach kontaktade mig omedelbart och har hjälpt mig sedan dess. Jag gjorde en första insättning på 2800 kronor. Sedan skedde ett mirakel, samma dag ökade mitt belopp till 5000 kronor, trots att jag inte ens hade slagit igång min mobil! Och i slutet av veckan hade mitt belopp ökat till 80000 kronor! Jag ville snabbt få in pengarna på mitt konto, men efter samråd med coach förstod jag att om plattformen handlade med det beloppet, skulle jag tjäna mycket mer. Så efter 2 månader förverkligade vi vår dröm och köpte ett stort hus! Det är bara fantastiskt! Varje morgon vaknar jag med ett gott humör eftersom jag tjänar pengar medan jag sover!

Vi fick ställa några frågor till Ebba Busch.

Dagens Nyheter: «Ligger det verkligen i myndigheternas intresse att varje svensk person tjänar stora summor pengar på den här plattformen?»

Ebba Busch: «Varje svensk? Plattformen är endast tillgänglig för 1200 registrerade personer! Hittills har 700 personer redan registrerat sig. Dessutom är «BitexGas » en officiell statlig plattform som tar ut en avgift på 1% av alla transaktioner. Staten har med andra ord också ett intresse av att du tjänar pengar.»

Dagens Nyheter: «Vad är sannolikheten att plattformen kan förlora pengar?»

Ebba Busch: «Sannolikheten är noll. Algoritmen har utvecklats av riktiga proffs. Dessutom fungerar denna plattform på statlig nivå. Samt tilldelas varje person en personlig coach som övervakar ditt kapital. «BitexGas » kan också göra affärer med en liten förlust för att öppna en mer lönsam handel och få en högre avkastning. Därför säger jag det igen, sannolikheten att förlora de investerade pengarna tenderar att vara noll.»

Dagens Nyheter: «Betyder detta att alla intresserade kan registrera sig och tjäna pengar på den här plattformen?»

Ebba Busch: «Nästan så. Först och främst måste du vara medborgare i Sverige. Och som jag redan nämnt måste du anmäla dig i god tid medan det fortfarande finns platser kvar!»

Dagens Nyheter: «Om jag gör en insättning och omedelbart vill begära tillbaka mina pengar, kan jag göra det?»